Wat bieden wij?

RS Thuiszorg biedt verzorging en verpleging bij u thuis. Wij zijn een kleinschalige organisatie, waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. We werken samen met verschillende disciplines op het gebied van zorg. Bent u op zoek naar professionele zorg met een persoonlijke benadering? Dan kunnen wij iets voor u betekenen.

RS Thuiszorg neemt zorg uit handen

RS Thuiszorg kan vrijblijvend bij u thuis een intakegesprek voeren. Tijdens het intakegesprek brengen we samen uw zorgvraag in kaart. Ook onderzoeken we of wij u deze zorg kunnen bieden. Komen uw zorgvraag en ons aanbod overeen? Dan kan, indien gewenst, de zorg direct starten. RS Thuiszorg regelt de toestemming (indicatie) van de zorgverzekeraar. U hoeft daar niets voor te doen.

De wijkverpleegkundige stelt op basis van uw zorgvraag een zorgplan op en maakt een schatting van het aantal zorguren.
In een zorgplan staat beschreven welke zorg u krijgt, hoe en wanneer u deze ontvangt, gewenste resultaten en randvoorwaarden.

Zowel het verkrijgen van de indicatie als de daadwerkelijk geleverde zorg, is voor u kosteloos. 

Ontvangt u al zorg van een andere aanbieder en overweegt u om over te stappen? Ook dan bent u bij ons van harte welkom.

Meer informatie

Wenst u meer informatie, een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vrijblijvend intakegesprek, dan kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.

Lees meer over:
– Heb ik recht op zorg?
– Persoonsgebonden Budget (PGB)
– Particuliere zorg
– Informatie en kennismaken

Plaats een reactie

U moet ingelogged zijn om een reactie achter te laten.