Visie

Thuiszorg is niet zomaar zorg

U kiest er niet zelf voor om zorg nodig te hebben. Maar u kunt wel bepalen wat voor zorg u wilt ontvangen: kiest u voor een grote zorginstelling of voor een kleinschalig zorgteam? RS thuiszorg vindt het van groot belang dat u zich vertrouwd blijft voelen in uw eigen huis. Wij stemmen de zorg af op uw persoonlijke situatie.

 

Met RS thuiszorg kiest u voor:

Zorg met een gezicht

Thuis zorg ontvangen is een persoonlijke zaak. Daarom is RS thuiszorg kleinschalig opgezet. Aansluiten bij de behoefte van de klant en persoonlijk contact zijn onze belangrijkste uitgangspunten. U weet wie er bij u thuis komt en u heeft één vast aanspreekpunt bij ons. Dat biedt meer rust dan bij een grote zorginstelling met veel wisselende gezichten. We werken in een klein team met vaste medewerkers. Hierdoor kunnen wij snel en flexibel inspelen op uw persoonlijke zorgsituatie en contact houden met partijen die voor u belangrijk zijn. Wij kiezen er dan ook bewust voor klein te blijven.

Kwaliteit

Zorg moet zorgvuldig gebeuren en mag tijd kosten. Daarin gaan wij zo nodig graag een stap verder. RS thuiszorg werkt met ervaren en goed opgeleide zorgverleners vanuit een professionele methode. De verkregen kwaliteitskeurmerken onderstrepen dit.

Transparantie

Wij streven naar open communicatie en duidelijke afspraken. Bij ons weet u waar u aan toe bent. In samenspraak met u stellen we de zorgovereenkomst en het zorgplan op. Deze informatie is altijd inzichtelijk en toegankelijk. U kunt de afspraken over de zorg kunt u bij u thuis raadplegen (digitaal of op papier).

Meer lezen over de visie en werkwijze van RS thuiszorg? Kies uit het menu in de linkerkolom.

Plaats een reactie

U moet ingelogged zijn om een reactie achter te laten.