RS Thuiszorg gaat digitaal!

RS Thuiszorg heeft de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staan.

Om de zorg van onze cliënten nog beter af te kunnen stemmen. zijn wij overgestapt naar een beveiligd digitaal systeem. De naam van het systeem is ONS. ONS is speciaal ontwikkeld voor de zorg.

Door digitaal te werken en uw plan waar nodig bij te stellen zijn uw zorg afspraken altijd actueel, en is de laatste informatie helder en overzichtelijk weergegeven voor de zorgverleners die bij u komen.

Ook voor uw naaste of uw mantelzorger is er de mogelijkheid mee te kijken in het digitale systeem. Hiervoor is er een speciale omgeving ontwikkeld, Caren zorgt.

Meer informatie? Neem contact op met onze administratie.

RS thuiszorg met eigen Smart de weg op

Smart foto website

Vanaf nu is RS thuiszorg goed te herkennen op de weg. In geheel volgens de huisstijl ‘aangeklede’ Smart komen we naar u toe. Herkenbaar, eigenzinnig, én milieubewust!

Nieuwe huisstijl

Ter gelegenheid van ons éénjarig bestaan introduceert RS thuiszorg een nieuwe huisstijl. Met een nieuw logo, visitekaartjes, briefpapier en mappen gaan we fris en kleurig de toekomst in. Geniet u mee?

RS thuiszorg opgericht

RS thuiszorg teamNa jaren voor diverse zorgorganisaties te hebben gewerkt als verpleegkundige, besluit Ron Sierksma als zelfstandige in de zorg aan de slag te gaan. Als antwoord op de organisatorische chaos en de vele gezichten, waar veel zorgvragers mee te maken krijgen, biedt RS thuiszorg een nieuw idee van zorg. Zorg die ten diepste persoonlijk, betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand is. Zorg met aandacht en tijd voor de cliënt. Zorg met een gezicht!